top of page

Først ut i Norge er Telemark kanal camping!


Telemarks kanal Camping satser på framtiden og er første campingplass i Norge som investerer i en Camperclean helautomatisk latrine tømme stasjon, med den kan gjestene tømme sine kassetter, sikkert, hygenisk og miljøvennlig!

Maskinen skal installeres i det helt nye servicehuset som de holder på og bygge nå, det vill stå klart til sesongåpningen i April.

Dette er hva eierne av campingen Erling og Sølvi sier om Camperclean:

Vi har sett maskinen på nett tidligere og fikk i høst mulighet til og se den på en messe for campingbransjen, siden vi da allerede hadde planer om og bygge et nytt servicehus på campingen tenkte vi att dette er en investering for framtiden og at vi vill være med på og utvikle en moderne camping.

Vi tror at våre gjester kommer til og sette pris på Camperclean maskinen og at tømmingen av toalett kassettene blir en ny og positiv del av campinglivet. For oss er det viktig at våre gjester har en positiv opplevelse fra innsjekking til utsjekking, ved og ta bort et element som veldig mange helst ikke vill gjøre og som de syns er ubehagelig vill opplevelsen av campingen bli enda bedre. Maskinen er miljøvennlig og sparer vannforbruket på området som vi også ser på som en viktig del av framtiden for miljøet.

Telemark Kanalcamping ligger ved Lunde sluse i Telemarkskanalen, de har 230 plasser der 215 av de er beregnet for bobil og campingvogn mens de resterende 15 er til telt.

Campingen ligger i et helt fantastiskt område og her kan du leie kano, kajakk og sykkel, campingen er et ypperlig utgangspunkt for aktiviteter innen padling og sykling på og rundt Telemarkskanalen. Nyt stillheten, utsikten og lyden av vannet i kanalen mens du slapper av på campingen eller hold deg aktiv og utforsk området med turer på land eller på kanalen.

Comments


Just nu
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter tagg
Följ oss här
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page