top of page

Om oss

CamperClean Innovative løsninger til campinglivet

Vi på CamperClean vill være med på og utvikle den Skandinaviske campingbransjen, vi har etter mange år i bransjen skaffet oss en unik kompetanse og vill med ny teknikk, miljøvennlige, enkle og holdbare løsninger gjøre hverdagen lettere for både campingeieren og campingjestene. Vi tar gjerne imot innspill om hvilke behov som finns i bransjen og på hvordan vi kan utvikles for å løfte campingbransjen til nye nivåer for og gjøre den mer attraktiv for både nye og erfarne campingjester. Vi velger å investere store deler av vår gevinst på og videreutvikle produkter og tjenester som vi kan tilby dere. CamperClean jobber alltid med miljøvennlighet som en prioritet, når vi velger produkter skal det være holdbart, miljøvennlig og enkelt. 
CamperClean i Norden

Sommeren 2017 var Max på campingferie med familien i Tyskland der fant han noe som endret hele hans campinliv, han fikk sitt første møte med CamperClean!

Han var nysgjerrig og litt skeptisk først men etter og ha prøvd den var han solgt på ideen.
Kunne det virkelig finnes en maskin som tok bort møkkajobben som ingen vill ha? Ja det gjorde det og den virker!

 

Når ferien var over tok Max kontakt med CamperClean i tyskland og fikk agenturen for salg av CamperClean i Norden. I oktorber 2017 var CamperClean Sverige AB startet.
 

Max viste maskinen på messer for Campingbransjen i Sverige og de var inmponert men skeptiske først. Når de fikk se den i drift og prøvd den kom bestillingene også, for hvem vill ikke utvikle bransjen til det beste den kan bli og gi sine gjester en lykkelig avsluttning på ferien.


Det tok ikke lang tid för CamperClean Sverige etablerte seg på markedet som en komplett 
levrantør av tjenesteløsninger til campinglivet og campingbransjen.

Med rask og automatisk tømming av kassetter og tanker, tilpassningsbare og moderne elstolper samt mobile og fleksible servicehus som noen av hovedgruppene vi leverer.
 
Camperclean har tatt steget inn i hele Norden, vi finns nå i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Trenden med å feriere på hjemmeplan "Staycation" gjør at en helt ny målgruppe har begynt og campe, en del av disse har med seg med økte krav på komfort.
 
Den nye målgruppen stiller høyere krav til miljø, hygiene og service.

Våre produkter oppfyller ønskene om dette på den beste mulige måten. 

Personal

CEO/SELGER

MAX ERHAGEN

max@camperclean.se

Tel:  41 27 54 57

Max er Daglig Leder i CamperClean Norge AS og VD i CamperClean Sverige AB

bottom of page